Меню
Меню

Нова техника

Това е чисто нова техника, която не е използвана, няма дефекти и се продава с оригиналната, фабрична опаковка. Тази стока се продава с характерните за нови стоки аксесоари. Гаранционният срок на този вид продукти е стандартизиран и гарантиран от производителя.

Аутлет техника

Аутлет техниката е чисто нова техника, която не е продадена поради някаква приина. Тези продукти са оригинал ни и са с пълната си функционалност. Те се продават на по-ниска цена, защото отстъпват място на нови серии, поради свръхналичност или са били иззети от обекти, които са прекратили дейност. Този вид техника не винаги е придружен от оригиналната си опаковка, тъй като е възможно продуктите да са били витринни бройки. Гаранционния срок на този вид техника варира.

Втора употреба без забележки

Втора употреба без забележки е стока, която е използвана и след това върната към доставчика или производителя, заради замяна с по-нова. При нас продуктите преминават през тестове на хардуера и софтуера. Ако има дефектирали части или компоненти се подменят. Прави се вътрешна и външна профилактика. Техниката, която прдаваме се сервизира обстойно, за което свидетелства и гаранцията, която даваме.

Втора употреба със забележки

Втора употреба със забележки е техника, която е сервизирана (тествана) обстойно и е напълно работеща и функционална. Преминала е външна и вътрешна профилактика. Стоката е с козметични или транспортни дефекти/забележки, които не влияят на функционалността на устросйтвото. За това свидетелства и гаранцията дадена от Tehnologichno.bg.

Сравнение на продукти