Меню
Меню
Открийте ни в Русе:
ул. Муткурова 11, гр. Русе , п.к 7000
Телефон: 0879 086 000

Открийте ни в София:
ул. проф. Христо Вакарелски 5А, гр. София , п.к 1000
Телефон: 0879 396 000
Открийте ни във Велико Търново:
бул. България 22 , гр. Велико Търново
Телефон: 0700 14 680, 0879 063 000

Предлагани услуги

Нашият вече доказан сервиз за ремонт на компютри, сервиз за ремонт на лаптопи, сервиз за ремонт на смартфони, периферия и мобилна техника в град Русе, град София и град Велико Търново се наложи пред конкурентите не само заради издигнатият в култ образ на клиента, а и заради бързата реакция и достъпни цени при ремонта, също и заради качествата на извършените ремонти на гаранционна и извънгаранционната електроника и компютърен хардуер. 

Асемблиране на компютърна система 
Детайлна организация на кабели и осигуряване на въздушен поток до всеки топлоотдаващ елемент и отчитане на температурните показания. Сглобяване на компютърна система, PC

Настройка и upgrade на BIOS  
Детайлна настройка на BIOS според нуждите на клиента. Upgrade и препрограмиране с програматори.

Отключване на телефони  

Ремонт на телефони. Вижте всички модели, които отключваме тук. Разполагаме с богат набор хардуерни unlock box устройства, разкодирващи по-голямата част от Android устройствата на пазара. Услугата включва и  преинсталация на мобилната ОС с работеща коректна версия. за да бъде разкодирано (отключено) едно устройство, задължително условие е клиентът да предостави документ за покупка. Най-добрият сервиз в град Русе и град София! 

Подмяна на батерия на мобилно устройство
Ремонт на Смартфони. Услугата включва разлобяване на мобилното устройство и подмяната на вече износената батерия с нова. Правим и тест на батерията за продължителност и стабилност на работата. Цената на услугата не включва самата батерия.

Подмяна дисплей на моб. устройство 
Ремонт на таблети. Подмяната на дисплей включва напълно разглобяване на мобилното устройство и подмяна на повредения модул с нов. Цената на дисплея не е включена в посочената сума, а се калкулира допълнително. Наш служител Ви информира за цената на съответния дисплей преди започване на съответния ремонт.

Почистване на компютърна система  
Пълно премахване на наслоения прах по компонентите с въздух. Покомпонентно натоварване на всеки топлоотдаващ компонент и отчитане на температурните показания.

Презапояване на BGA чипове
Разпояване на дефектиралия чип и запояване на новия на високотехнологична BGA Rework станция. В тази услуга са включени и процедурите: профилактика и диагностика. Сумата не включва цената на нов BGA чип.

Принтери под наем
Предлагаме възможност за наем на копирна техника и мултифункционални устройства, които улесняват работата на бизнеса и спестяват много средства. При наем на офис техника, освен възможността да работите с машини от най-висок клас, вие получавате и постоянна поддръжка и инсталация.

Профилактика на компютърна система
Пълно разглобяванене и почистване на компонентите. Смяна на термопроводящите пасти и вложки. Организиране на охлаждането и сглобяване на компютърната система. Покомпонентно натоварване на всеки топлоотдаващ компонент. Отчитане на температурните показания. Материалите, с които работим са вискотехнологични, утвърдени пионери в областта(Arctic Silver, Wurth и други).

Профилактика на монохромен лазерен принтер 
Ремонт на принтери. Пълно разглобяване и почистване на компонентите на принтера. Преглед за механични дефекти и смазване на компонентите с дълготрайни греси.

Профилактика на преносим компютър, лаптоп
Пълно разглобяванене и почистване на компонентите. За оптимални резултати е хубаво машината да се донесе на място в централният ни офис в гр. Русе. Смяна на термопроводящите пасти и вложки. Организиране на охлаждането и сглобяване на компютърната система. Моментно натоварване на всеки топлоотдаващ компонент. Отчитане на температурните показания. Материалите, с които работим са вискотехнологични, утвърдени пионери в областта(Arctic Silver, Wurth и други).

Профилактика на цветен лазерен принтер 
Пълно разглобяване и почистване на компонентите на принтера. Преглед за механични дефекти и смазване на компонентите с дълготрайни греси. Сервиз за принтери.

Ремонт зарядно устройство на преносим компютър, лаптоп
Замерване и смяна на дефектирали компоненти. Тотален тест при пълен товар. Смяна на куплунзи и кабели (ако е нужно). Цената не включва вложените компоненти.

Ремонт на дънна платка на компютърна система, PC 
Локализиране на проблема в рамките на 4 работни часа. Разполагаме с богат набор от резервни компоненти и техническа обезпеченост за подмяната им. (цената не включва вложените компоненти). Сервиз за компютри.

Ремонт на захранване на компютър
Замерване и смяна на дефектирали компоненти. Тотален тест при пълен товар. Включва и почистване, и смазване на вентилаторите. Сервиз на електроника.

Ремонт подсветка на монитор и преносим компютър
Замяна ако е нужно ако е нужно на инвертор или CCFL лампа на матрица. Цената не включва вложените компоненти. Сервиз за монитори и телевизори.

Рециклиране на батерия
В Русе не са много местата, където могат да ви рециклират батерия. Процесът на работа разбил оковите на Вашия лаптоп със зарядното представлява. Прецизно отваряне на батерията. Демонтаж на стария и вече износен пакет от елементи. Сглобяване на нов пакет с елементи посредством точково заваряване. Монтаж преконфигуриране на електронния блок за управление на пакета с елементи. Тотален тест и калибриране на батерията. Точкови заварки.

Смяна на матрица на преносим компютър, лаптоп 
Замяна на дефектиралата част с нова. Цената не включва вложените компоненти. Смяна на дисплей. Ремонт на монитор на лаптоп.

Софтуерни услуги


Инсталиране на Windows със запазване на инфо
Инсталиране само на лицензирана операционна система с поставяне на най-актуални драйвъри и ъпдейти за системата, която е избрана.

Инсталиране на драйвери на компютърна система 
Поставяне на последни ревизии на драйвъри и тест за коректна работа.

Инсталиране на операцонна система на Windows
Инсталиране само на лицензирана операционна система с поставяне на най-актуални драйвъри и ъпдейти за системата която е избрана.

Кирилизиране на Windows 
Кирилизиране на вече инсталирана операционна система. Technologichno.bg запазва правото си да откаже кирилизация при невъзможност за превод на BG.

Преинсталиране на ОС на мобилно устройство
Услугата включва пълно рестартиране на всички настройки на мобилни операционни системи, деинсталиране на всички приложения и инсталиране на възможно най-новата достъпна за модела и устройството операционна система и пълен тест на функционалността след преинсталацията.

Премахване на Google акаунт 
При премахването на Google акаунт се изтриват всички данни и съдържание в този профил, като например имейли, файлове, календари и снимки. Ако имате важна информация я изтегляме от устройството Ви и я качваме отново в телефона Ви след премахването на акаунта. В случай, че промените решението си Google акаунтът Ви може да бъде възстановен. 

Разделяне на диск и форматиране
Разделяне на Вашето пространство спрямо Вашите изисквания.

Разкодирване, отключване на Android устройства 
Разполагаме с богат набор хардуерни unlock box устройства, разкодирващи по-голямата част от Android устройствата на пазара. Услугата включва и преинсталция на мобилната ОС с работеща коректна версия. За да бъде разкодирано (отключено) едно устройство, задължително условие е клиентът да предостави документ за покупка!

Сваляне на информация на носител CD/DVD 
Цената на включва сваляне на информация от повредени устройства.

Софтуерно почистване на компютърни вируси 
Сканиране и почистване на mallware, spyware и друг вид зловреден софтуер с богат набор от утвърдени в областта приложения.

Сравнение на продукти