Меню
Меню

Начин на доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Всички предлагани продукти от Tehnologichno.bg, се доставят в цялата страна с куриерски фирми Еконт или Спиди/в зависимост от желанието на купувача/.

Купувача избира доставка до врата на посочен от него адрес или до поискване до офис на куриера.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Разходите за доставка на продукти, поръчани от Tehnologichno.bg са за сметка на купувача.

Стойността за доставка на територията на Република България на продукти, поръчани от Tehnologichno.bg, се калкулира автоматично, съобразно стандартната тарифа на куриерска фирма Еконт или Спиди.

Стойността за доставка зависи от теглото, стойността на конкретния продукт и типа на доставката /до адрес или офис на куриер/.

 СРОК НА ДОСТАВКА

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина продукти са следните:

    1. За поръчки направени  до 16 часа на текущия дендоставка до 24 часа, считано от деня на поръчката /с изключение на събота и неделя/

    2. За поръчки направени след 16 часа на текущия дендоставка до 48 часа, считано от деня на поръчка /с изключение на събота и неделя/

Ако желаете да вземете Вашите продукти от нашия магазин Tehnologichno.bg - моля, заповядайте на адрес гр.Русе ул. Муткурова 11 със следното работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 – 19:00

Събота: 10:00 – 14:00

Неделя: Почивен ден


ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Всички стоки, поръчани от Tehnologichno.bg се изпращат с опция преглед и тест.

Чрез тази услуга клиентът получава правото да провери дали това, което е поръчал е това, което получава при доставката, преди да заплати стойнстта на наложения платеж.

 

ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Всеки клиент на Tehnologichno.bg има право да върне стоката по упоментаият от ЗЗП ( ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ) ред и срокове.

Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: 1. сключване на договора - при договор за услуги; 2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба, или: а) когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока; б) при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част; в) при договори за редовна доставка на стоки, която се извършва през определен период от време, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на първата стока; 3. сключване на договора - при договори за доставка на вода, газ или електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество, и при договори за доставяне на централно отопление и на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител.

При отказ от стока клиентът е длъжен да предостави всички издадени му документи за продукта. Потребителят трябва да върне стоките в 14-дневен срок считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца (ЕС БИ ЕС Трейдинг) за решението си да се откаже от договора.

Всички разходи при отказ и връщане на стока са за сметка на купувача.

Съгласно ЗЗП за върната стока, при спазени условия цитирани в закона, ЕС БИ ЕС Трейдинг  ООД се задължава да възстанови стойността на клиента по банков път не по-късно от 14 дни.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ/ЛИЗИНГ

За стоки закупени на лизинг, куриерската услуга за доставката на продукта се заплаща от страна на клиента при доставката му.
Цените се определят от ценовата листа на куриерска фирма Еконт или Спиди – в зависимост от избора на клиента.
 
 

КЪДЕ ВИЖДАМ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА

Стойността на доставката се визуализира във формата за поръчка, която трябва да попълните, след като сте избрали желания от вас продукт и сте избрали куриера който желаете да ви го достави.

 
* Не важи за стоки закупени на лизинг!

 

Формуляр за връщане на стока

Сравнение на продукти