0700 14 680 / 082 280 118

Меню
Меню

Начин на доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Поръчаните стоки, предлагани от Tehnologichno.bg, се доставят в цялата страна, чрез куриер на Еконт или Спиди  до вратата на посочения от получателя адрес, до поискване до офис на куриера или като ни посетите на място в нашия магазин в гр.Русе, ул.Муткурова 11. 

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА

Стойността за доставка на стоките поръчани от Tehnologichno.bg се определя от категорията на избрания от вас продукт – компютър, лаптоп, таблет, смартфон и т.н.

Цените на доставка за различните категории са както следва:

Компютър, Лаптоп, Монитор, Смартфон, Таблет – 10 лева

Работни станции – 15 лева

Принтери - Цената варира в зависимост от размерите на продукта. Минимална стойност 15 лв.

Мултифункционални у-ва - 25 лева

Други продукти под 1 кг. - 7 лева.

 

Телевизори: 

За телевизори с размер до 43" инча включително, доставката е 30,00 лева

За телевизори с размер до 55" инча включително, доставката е 50,00 лева

За телевизори с размер до 75" инча включително, доставката е 80,00 лев

При заяваване на два продукта клиентът заплаща  50% от сумата за доставка на втория продукт.

Пример: Ако поръчате два Копютъра, Вие заплащате 15 лева, 10 лева за доставката на първия и 5 лева за доставката на втория.  

Цените на доставка са с включен ДДС.

Всички цени за доставка са валидни за територията на Република България.

 

СРОК НА ДОСТАВКА

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

    1. За стоки поръчани до 16 часа на текущия дендоставка до 24 часа, считано от деня на поръчката /с изключение на събота и неделя/

    2. За стоки поръчани след 16 часа на текущия дендоставка до 48 часа, считано от деня на поръчка /с изключение на събота и неделя/

Ако желаете да вземете Вашите стоки от нашия магазин Tehnologichno.bg - моля, заповядайте на адрес гр.Русе ул. Муткурова 11 със следното работно време:

Понеделник – Петък: 8:30 – 18:30

Събота: 10:00 – 14:00

Неделя: Почивен ден


ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Всички стоки, поръчани от Tehnologichno.bg се изпращат с опция преглед и тест.

Чрез тази услуга клиентът получава правото да провери дали това, което е поръчал е това, което получава при доставката.

 

ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Всеки клиент на Tehnologichno.bg има право да върне стоката по упоментаият от ЗЗП ( ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ) ред и срокове.

Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: 1. сключване на договора - при договор за услуги; 2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба, или: а) когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока; б) при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част; в) при договори за редовна доставка на стоки, която се извършва през определен период от време, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на първата стока; 3. сключване на договора - при договори за доставка на вода, газ или електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество, и при договори за доставяне на централно отопление и на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител.

При отказ от стока клиентът е длъжен да предостави всички издадени му документи за продукта. Потребителят трябва да върне стоките в 14-дневен срок считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца (ЕС БИ ЕС Трейдинг) за решението си да се откаже от договора.

Всички разходи при отказ и връщане на стока са за сметка на купувача.

Съгласно ЗЗП за върната стока, при спазени условия цитирани в закона, ЕС БИ ЕС Трейдинг  ООД се задължава да възстанови стойността на клиента по банков път не по-късно от 14 дни.

СТОЙНОСТ НА ДОСТАВКАТА ПРИ ЗАКУПУВАНЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ/ЛИЗИНГ

За стоки закупени на лизинг, куриерската услуга за доставката на продукта се заплаща от страна на клиента при доставката му.
Цените се определят от ценовата листа на куриерска фирма Еконт или Спиди – в зависимост от избора на клиента.
 
 

КЪДЕ ВИЖДАМ СТОЙНОСТТА НА ДОСТАВКАТА

Стойността на доставката се визуализира във формата за поръчка, която трябва да попълните, след като сте избрали желания от вас продукт и сте избрали куриера който желаете да ви го достави.

 
* Не важи за стоки закупени на лизинг!

 

Формуляр за връщане на стока

Сравнение на продукти