За поръчки и запитвания

 0700 14 680
 082 280 118

Меню
Меню

Начин на доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Можете да получите своите стоки чрез куриер (до офис на куриерската фирма или до адрес на клиента) или като ни посетите на място в нашия магазин в гр. Русе, ул. Муткурова 11.

  1. използва услугите на спедиторски фирми Еконт и Спиди. 

СРОК НА ДОСТАВКА

Ако желаете да получите заявените от Вас стоки чрез куриер срокът на доставка е един работен ден от момента на потвърждаване на поръчката. Изключение са населените места, които не се обслужват ежедневно от куриерските компании, с които работим. 

Ако желаете да вземете Вашите стоки от нашия магазин моля, заповядайте на ул. Муткурова 11.

Работно време:
Понеделник – Петък: 8:30 – 18:30
Събота: 10:00 – 14:00
Неделя: Почивен ден

 

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Всички стоки, поръчани от Tehnologichno.bg се изпращат с опция преглед и тест. Чрез тази услуга клиентът получава правото да провери дали това, което е поръчал е това, което получава. 

ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Всеки клиент на Tehnologichno.bg има право да върне стоката по упоментаият от ЗЗП ( ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ) ред и срокове.

Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: 1. сключване на договора - при договор за услуги; 2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба, или: а) когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока; б) при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част; в) при договори за редовна доставка на стоки, която се извършва през определен период от време, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на първата стока; 3. сключване на договора - при договори за доставка на вода, газ или електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество, и при договори за доставяне на централно отопление и на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител.

При отказ от стока клиентът е длъжен да предостави всички издадени му документи за продукта. Потребителят трябва да върне стоките в 14-дневен срок считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца (ЕС БИ ЕС Трейдинг) за решението си да се откаже от договора.

Всички разходи при отказ и връщане на стока са за сметка на купувача.

Съгласно ЗЗП за върната стока, при спазени условия цитирани в закона, ЕС БИ ЕС Трейдинг се задължава да възстанови стойността на клиента не по-късно от 14 дни.

 

 

Сравнение на продукти