За поръчки и запитвания

0700 14 680
 0
879 06 3000

Меню
Меню

Начин на доставка

НАЧИН НА ДОСТАВКА

Можете да получите своите стоки чрез куриер ( до офис на куриерската фирма или до адрес на клиента) или като ни посетите на място в нашия магазин в гр. Русе, ул. Муткурова 11.

  1. използва услугите на спедиторски фирми Еконт и Спиди. 

СРОК НА ДОСТАВКА

Ако желаете да получите заявените от Вас стоки чрез куриер срокът на доставка е един работен ден от момента на потвърждаване на поръчката. Изключение са населените места, които не се обслужват ежедневно от куриерските компании, с които работим. 

Ако желаете да вземете Вашите стоки от нашия магазин моля, заповядайте на ул. Муткурова 11.

Работно време:
Понеделник – Петък: 8:30 – 18:30
Събота: 10:00 – 14:00
Неделя: Почивен ден

 

ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Всички стоки, поръчани от Tehnologichno.bg се изпращат с опция преглед и тест. Чрез тази услуга клиентът получава правото да провери дали това, което е поръчал е това, което получава. 

ОТКАЗ И ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Всеки клиент на Tehnologichno.bg има право да върне стоката по упоментаият от ЗЗП ( ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ) ред и срокове.

Чл. 50. (Изм. - ДВ, бр. 61 от 2014 г., в сила от 25.07.2014 г.) Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние или от договора извън търговския обект, без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка и без да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на разходите, предвидени в чл. 54, ал. 3 и чл. 55, в 14-дневен срок, считано от датата на: 1. сключване на договора - при договор за услуги; 2. приемане на стоките от потребителя или от трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя - при договор за продажба, или: а) когато потребителят е поръчал много стоки с една поръчка, които се доставят отделно, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната стока; б) при доставка на стока, която се състои от множество партиди или части, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на последната партида или част; в) при договори за редовна доставка на стоки, която се извършва през определен период от време, считано от датата, на която потребителят или трето лице, различно от превозвача и посочено от потребителя, приемане на първата стока; 3. сключване на договора - при договори за доставка на вода, газ или електрическа енергия, когато те не се предлагат за продажба, опаковани в ограничен обем или определено количество, и при договори за доставяне на централно отопление и на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител.

При отказ от стока клиентът е длъжен да предостави всички издадени му документи за продукта. Потребителят трябва да върне стоките в 14-дневен срок считано от датата, на която потребителят е съобщил на търговеца (ЕС БИ ЕС Трейдинг) за решението си да се откаже от договора.

Всички разходи при отказ и връщане на стока са за сметка на купувача.

Съгласно ЗЗП за върната стока, при спазени условия цитирани в закона, ЕС БИ ЕС Трейдинг се задължава да възстанови стойността на клиента не по-късно от 14 дни.

 

 

Сравнение на продукти
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!