Меню
Меню
Топ 5 на видео комуникационен софтуер

Oct/29/2021

Топ 5 на видео комуникационен софтуер

 

Фейсбук става Мета и почва да предлага виртуална реалност за работа и развлечение. С всяка изминала седмица Цукърбърг все повече прилича на Джорджано. Илон Мъск стана трилионер и от известно време иска да колонизира Марс. А на балканите на човек с име Желко му писнало да му лепят бакшиши по челото с плюнка, затова постави POS терминал на акордеона си и се превърна в сензация.

Предвид деликатното състояние в което се намира света в момента, все повече позиции и професии са отворени за вършене от дистанция, учениците преминават към дистанционно обучение, правят се онлайн видео обучения, видео интервюта, видео съвещания, стрийминг-а стана стандартен като на баба ти Куна домашния сапун, и като цяло все повече неща се вършат дистанционно, от разстояние, без нужда от физическо присъствие и без нужда от транспорт от точка до точка. Всичко това се върши за да се нагодим по новата нормалност. Както е казал колегата Дарвин „Не оцелява най-силният, нито най-интелигентният, а този, който най-добре се адаптира към промените.“ И за да се адаптираме максимално успешно към агресивната заобикаляща ни среда следва към стандартното снаряжение от добри обноски, уважение към възрастните, трудолюбие, смирение и епична скромност, да добавим и знания относно различните платформи за водене на видео разговор. Заради което днес Ви представяме Топ 5 на на видео комуникационен софтуер.

 

 

Що е то видео комуникационен софтуер

Както говори и името, видео комуникационен софтуер е софтуер, който се ползва за комуникация посредством видео връзка. Ако и по същината си всички софтуери да са еднакви, и реално да вършат едно и също нещо – да свързват двама или повече потребители с видео сигнал и според опциите, които предлагат комуникационният софтуер той може да бъде оптимизиран за нормална видео връзка, или пък за конференции, а може и да е за геймъри и стриймъри, също така може да е предназначен за работа с компютър от дистанция. Всички те са предвидени за различен таргет от групи хора и сега ще ги подредим по няколко фактора – по тяхната популярност, удобство за работа, сума за лиценз и сигурност на връзката.

 

 

Къде намират приложение

Кога и къде можем да ползваме видео комуникационен софтуер определят само ограниченията, които някоя организация би наложила. Реално почти без изключения може да се използва навсякъде, където дистанционната форма на работа го позволява, и навсякъде, където комуникацията посредством видео връзка се толерира. Този толкова широк спектър от приложения на видео комуникационният софтуер му отреждат първо място по бележим ръст в софтуерната индустрия.

 

Топ 5 на видео комуникационен софтуер

И за да не губим повече време нека пристъпим към класацията, която има за цел да ви информира и насочи към най-правилният софтуер за вас и вашето потребление.

 

5. ezTalks Meetings

Може би най-силните звена на ezTalks Meetings са неговият непрекъснат технологичен напредък и непоколебимият ангажимент на неговите разработчици да въвеждат авангардни функции и най-съвременни протоколи за видео срещи. Софтуера бива обновяван фанатично често, като изключително голямо внимание се обръща на сигурността, но и на малките гъделчета, които уж са незначителни, а улесняват работата и видео срещите толкова много.

Софтуера е напълно съвместим с устройства с Android и iOS и има изключително лесен и елементарен потребителски интерфейс, дори за нови потребители, без опит във видео комуникационният софтуер. ezTalks Meetings е солидно уеб приложение за видеоконференции в здравеопазването, обществени дейности и образование. Въпреки всичките си предимства, заради не до там разпространеното име ezTalks Meetings не може да се похвали с огромен брой потребители, което от своя страна пък означава, че мрежата и сървърите им не са пренатоварени.

Платените планове включват:

 • Неограничен брой срещи
 • Незабавни или насрочени срещи
 • Присъединете се чрез телефонно обаждане
 • HD видео и аудио
 • Частен и групов чат
 • Интерактивни дъски
 • Споделяне на екрана с съвместна анотация

В безплатната версия е възможно да настаните до 100 души в една среща за до 40 минути и да хоствате неограничен брой HD видеоконферентни записи на тази платформа.

 

4 . Skype

До неотдавна най-харесваната, най-популярната, най-успешната платформа за аудио и видео разговори беше на чело на всички класации. След като Skype през 2011 година бе придобита за 8,5 милиарда долара от Microsoft, софтуерният гигант се постара да доразработи потенциала, и интегрира приложението в операционната си ситема. За съжаление това им отне доста време и Skype загуби не малка част от позициите си на пазара, тъй като се появиха много на брой и все сериозни конкуренти.

Въпреки лошата слава на Microsoft, въпреки подигравките и скромната четвърта позиция в класацията ни, Skype все пак остава един от много харесваните софтуери за аудио-видео комуникация.

По същина Skype е безплатен, но Skype за бизнес вероятно вече е познат на много потребители. Бизнес версията извежда безплатните стандартни възможности на платформата на следващото ниво.

Всички планове за Skype за бизнес включват:

 • Неограничени срещи
 • Споделяне на екрана
 • Незабавни съобщения по всяко време
 • Строга сигурност
 • Конференция с до 250 участници

Skype може лесно да се интегрира с програми на Microsoft Office като Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook и общо взето към всеки друг Windows базиран софтуер.

Чрез добавяне на корпоративен пакет, ръководителите на срещи могат да приемат до 250 участници през защитена връзка. Надстройката до Онлайн план 2 добавя HD видео и аудио разговори, 50GB пощенска кутия и до 1 TB съхранение на файлове и мобилна техническа поддръжка.

Microsoft наскоро обяви, че ще оттегли Skype за бизнеса, като изисква от потребителите да намерят ново решение, но към момента Skype остава като надежден и лесен за управление софтуер.

 

3 . GoToMeeting

Въпреки че GoToMeeting вече не доминира в пространството за видеоконферентна връзка, той остава много изпипан софтуер за отдалечени срещи с дълъг списък от функции, които биха задоволили нуждите на повечето бизнес среди.

Този удобен за потребителя софтуер има няколко важни предимства пред своите конкуренти, включително функциите му за гласуване и „вдигане на ръка“. Освен това GoToMeeting позволява неограничен брой видео срещи и осигурява тези срещи с криптиране от край до край. Лого на GoTo Meeting

Всички планове на GoToMeeting включват:

 • 24/7 обслужване на клиенти
 • HD видео
 • Неограничени срещи
 • Споделяне на екрана от настолни компютри, таблети или мобилни устройства
 • Съобщения
 • Уеб аудио – не се изисква телефон
 • Сигурност
 • С 14-дневна безплатна пробна версия можете да видите лекотата и удобството на функциите от първа ръка. 

GoToMeeting позволява от 10 до 250 участници, в зависимост от вида на плана, който сте избрали, а безплатната версия позволява до трима индивидуални участници.

 

2 . Microsoft Teams

Microsoft Teams е проектиран за безпроблемна ефективност и сътрудничество. Той се интегрира с Office приложения като Word и SharePoint, а неговият дизайн и инфраструктура го правят изключително интерактивен. Компанията също така направи възможно интегрирането на Skype за бизнеса в Microsoft Teams.

Тази програма е създадена като отговор на нарастващия брой инструменти за сътрудничество, като Slack, които доминират на пазара през последните няколко години. Microsoft Teams е всеобхватен инструмент за чат за работното място, но неговата опция за видеоконферентна връзка е също толкова убедителна и мощна. Потребителите могат да стартират видеоконференции директно от своите чатове.

Всички планове на Microsoft Teams включват:

 • Уеб версия на Word, Excel и PowerPoint
 • Съхранение и споделяне на файлове
 • До 300 потребители
 • 24/7 поддръжка по телефона и в мрежата

Една от най-новите функции, включени в Microsoft Teams, позволява на потребителите да канят гости, които не са част от Azure Active Directory на тяхното предприятие. Освен това мобилната версия на Microsoft Teams поддържа гласова поща на Android и iOS, което е чудесна глезотийка и удобство.

 

1 . Zoom


Царят на видеоконференциите. Zoom е тежък нападател в света на видеоконферентните връзки поради многото опции, включени във всеки план. Платформата също така може да се похвали с безупречно видео, кристално чисто аудио и възможности за незабавно споделяне, които я правят любимата ни опция за видеоконферентна връзка. Много хора, които използват Zoom, често преминават от друг софтуер за конферентни разговори поради разочарования, с които се сблъскват при използване на други налични платформи. 

Zoom е идеалният софтуер за уеб срещи за потребители, които искат лесно и ефективно да се свързват с клиенти от разстояние. Той също така има поддръжка на Chrome и Linux OS за повишена гъвкавост и криптиране на защитения слой (SSL), за да гарантира сигурни комуникации.

Всички планове за Zoom включват:

 • Лого за мащабиране
 • Споделяне на екрана от настолни компютри, таблети или мобилни устройства
 • Бяла дъска
 • HD видео и глас
 • Неограничен брой срещи на месец
 • Криптиране (SSL).
 • Чат и съобщения (частни и групови)
 • Планиране с разширения за браузърът на Google Chrome
 • Опция за запис на среща
 • Възможност за присъединяване към среща по телефона
 • Незабавни или насрочени срещи
 • Онлайн помощ
 • Стаи за сесии
 • Възможностите за разделяне ви позволяват да разделите срещите си на до 50 отделни сесии!

Има и безплатна версия на Zoom, но функциите и възможностите и разбираемо са ограничени. Конференциите с много участници не могат да надхвърлят 40 минути. За разширени функции като управление на потребителите, оперативна съвместимост, персонализирани идентификатори на срещи за отделни участници, поддръжка по телефона и управлявани домейни, трябва да се абонирате за един от техните премиум планове.

Броят на разрешените участници на среща ще варира в зависимост от плана, който изберете. Имате възможност да добавите още участници с всеки план, с изключение на безплатната версия.

Zoom уебинари и събития

Вашата компания провежда ли уебинари или демонстрации на живо? Уебинарите и събитията на Zoom ви позволяват да се ангажирате с неограничена аудитория във виртуални събития на живо. В Zoom Rooms е достъпно кабелно и безжично споделяне на съдържание, както и опцията за дистанционно управление и наблюдение на срещи от един централизиран интерфейс. Можете също да внедрите цифрови табели и дисплеи за планиране, за да помогнете за подобряване на комуникацията в офиса и да улесните резервирането на срещи!

 

 

Бонус: StarLeaf


Софтуера е оборудван със собствен API, което прави възможно персонализирането на неговите конференции. Компанията предоставя широка гама от надстройки и интеграции, включително Slack и Skype за бизнес, и се предлага с безплатно приложение за потребители на Android, iOS и Windows.

 Уникалната архитектура на StarLeaf ви позволява да предоставяте свързаност в целия бизнес, като избягвате ограниченията, свързани с решенията за виртуални зали. Платформата е невероятна алтернатива за тези, които не искат да харчат за скъпа видео инфраструктура.

 Всички планове на StarLeaf включват:

 • Глобални аудио телефонни номера за набиране
 • Пълна оперативна съвместимост със Skype за бизнес
 • Неограничен брой покани за гости
 • Интеграции на календар с Outlook и Google

StarLeaf е базирана в Обединеното кралство, но има бързо нарастваща международна клиентска база в Европа, Нова Зеландия, Америка и Австралия. Компанията има планове да се разшири в световен мащаб.

 

След като вече се запознахме с топ най-харесваните и предпочитани софтуери за видео комуникация, идва ред и на хардуера. При нас в Tehnologichno.bg разполагаме с множество видео устройства за заснемане, от най-достъпните китайски варианти, до абсолютно професионални системи предназначени за безкомпромисна работа на високо ниво. Пълен списък на предлаганите уебкамери може да разгледате от ТУК.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Практично

Практично

Топ 5 на видео комуникационен софтуер

Топ 5 на видео комуникационен софтуер

 Фейсбук става Мета и почва да предлага виртуална реалност за работа и развлечение. Илон Мъск стана трилионер и от известно време иска да колонизира Марс  Фейсбук става Мета и почва да предлага виртуална реалност за работа и развлечение. Илон Мъск стана трилионер и от известно време иска да колонизира Марс 2021-10-29T13:56:44+03:00 Топ 5 на видео комуникационен софтуер

<p></p> <p>&nbsp;</p> <p><em>Фейсбук става Мета и почва да предлага виртуална реалност за работа и развлечение. С всяка изминала седмица Цукърбърг все повече прилича на Джорджано. Илон Мъск стана трилионер и от известно време иска да колонизира Марс. А на балканите на човек с име Желко му писнало да му лепят бакшиши по челото с плюнка, затова постави POS терминал на акордеона си и се превърна в сензация.<br /> </em><br /><em> Предвид деликатното състояние в което се намира света в момента, все повече позиции и професии са отворени за вършене от дистанция, учениците преминават към дистанционно обучение, правят се онлайн видео обучения, видео интервюта, видео съвещания, стрийминг-а стана стандартен като на баба ти Куна домашния сапун, и като цяло все повече неща се вършат дистанционно, от разстояние, без нужда от физическо присъствие и без нужда от транспорт от точка до точка. Всичко това се върши за да се нагодим по новата нормалност. Както е казал колегата Дарвин &bdquo;Не оцелява най-силният, нито най-интелигентният, а този, който най-добре се адаптира към промените.&ldquo; И за да се адаптираме максимално успешно към агресивната заобикаляща ни среда следва към стандартното снаряжение от добри обноски, уважение към възрастните, трудолюбие, смирение и епична скромност, да добавим и знания относно различните платформи за водене на видео разговор. Заради което днес Ви представяме Топ 5 на на видео комуникационен софтуер.</em></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Що е то видео комуникационен софтуер</strong></p> <p>Както говори и името, видео комуникационен софтуер е софтуер, който се ползва за комуникация посредством видео връзка. Ако и по същината си всички софтуери да са еднакви, и реално да вършат едно и също нещо &ndash; да свързват двама или повече потребители с видео сигнал и според опциите, които предлагат комуникационният софтуер той може да бъде оптимизиран за нормална видео връзка, или пък за конференции, а може и да е за геймъри и стриймъри, също така може да е предназначен за работа с компютър от дистанция. Всички те са предвидени за различен таргет от групи хора и сега ще ги подредим по няколко фактора &ndash; по тяхната популярност, удобство за работа, сума за лиценз и сигурност на връзката.</p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong>Къде намират приложение</strong></p> <p>Кога и къде можем да ползваме видео комуникационен софтуер определят само ограниченията, които някоя организация би наложила. Реално почти без изключения може да се използва навсякъде, където дистанционната форма на работа го позволява, и навсякъде, където комуникацията посредством видео връзка се толерира. Този толкова широк спектър от приложения на видео комуникационният софтуер му отреждат първо място по бележим ръст в софтуерната индустрия.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Топ 5 на видео комуникационен софтуер</p> <p>И за да не губим повече време нека пристъпим към класацията, която има за цел да ви информира и насочи към най-правилният софтуер за вас и вашето потребление.</p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://eztalks.com/"><strong>5. ezTalks Meetings</strong></a></p> <p><a href="https://eztalks.com/"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/13049/files/image/eztalks-logo-1.jpg" /></strong></a></p> <p>Може би най-силните звена на ezTalks Meetings са неговият непрекъснат технологичен напредък и непоколебимият ангажимент на неговите разработчици да въвеждат авангардни функции и най-съвременни протоколи за видео срещи. Софтуера бива обновяван фанатично често, като изключително голямо внимание се обръща на сигурността, но и на малките гъделчета, които уж са незначителни, а улесняват работата и видео срещите толкова много.<br /> <br /> Софтуера е напълно съвместим с устройства с Android и iOS и има изключително лесен и елементарен потребителски интерфейс, дори за нови потребители, без опит във видео комуникационният софтуер. ezTalks Meetings е солидно уеб приложение за видеоконференции в здравеопазването, обществени дейности и образование.&nbsp;Въпреки всичките си предимства, заради не до там разпространеното име ezTalks Meetings не може да се похвали с огромен брой потребители, което от своя страна пък означава, че мрежата и сървърите им не са пренатоварени. <br /> <br /> Платените планове включват:</p> <ul> <li>Неограничен брой срещи</li> <li>Незабавни или насрочени срещи</li> <li>Присъединете се чрез телефонно обаждане</li> <li>HD видео и аудио</li> <li>Частен и групов чат</li> <li>Интерактивни дъски</li> <li>Споделяне на екрана с съвместна анотация</li> </ul> <p>В безплатната версия е възможно да настаните до 100 души в една среща за до 40 минути и да хоствате неограничен брой HD видеоконферентни записи на тази платформа.</p> <p>&nbsp;</p> <p></p> <p><a href="https://www.skype.com/bg/"><strong>4 . Skype</strong></a></p> <p><a href="https://www.skype.com/bg/"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/13049/files/image/skype-for-business-logo-fi-1.png" /></strong></a></p> <p>До неотдавна най-харесваната, най-популярната, най-успешната платформа за аудио и видео разговори беше на чело на всички класации. След като Skype през 2011 година бе придобита за 8,5 милиарда долара от Microsoft, софтуерният гигант се постара да доразработи потенциала, и интегрира приложението в операционната си ситема. За съжаление това им отне доста време и Skype загуби не малка част от позициите си на пазара, тъй като се появиха много на брой и все сериозни конкуренти.</p> <p>Въпреки лошата слава на Microsoft, въпреки подигравките и скромната четвърта позиция в класацията ни, Skype все пак остава един от много харесваните софтуери за аудио-видео комуникация.</p> <p>По същина Skype е безплатен, но Skype за бизнес вероятно вече е познат на много потребители. Бизнес версията извежда безплатните стандартни възможности на платформата на следващото ниво.<br /> <br /> Всички планове за Skype за бизнес включват:</p> <ul> <li>Неограничени срещи</li> <li>Споделяне на екрана</li> <li>Незабавни съобщения по всяко време</li> <li>Строга сигурност</li> <li>Конференция с до 250 участници</li> </ul> <p>Skype може лесно да се интегрира с програми на Microsoft Office като Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook и общо взето към всеки друг Windows базиран софтуер.</p> <p>Чрез добавяне на корпоративен пакет, ръководителите на срещи могат да приемат до 250 участници през защитена връзка. Надстройката до Онлайн план 2 добавя HD видео и аудио разговори, 50GB пощенска кутия и до 1 TB съхранение на файлове и мобилна техническа поддръжка.</p> <p>Microsoft наскоро обяви, че ще оттегли Skype за бизнеса, като изисква от потребителите да намерят ново решение, но към момента Skype остава като надежден и лесен за управление софтуер.</p> <p>&nbsp;</p> <p></p> <p><a href="https://www.goto.com/meeting"><strong>3 . GoToMeeting</strong></a></p> <p><a href="https://www.goto.com/meeting"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/13049/files/image/goto-meeting-logo.jpg" /></strong></a></p> <p>Въпреки че GoToMeeting вече не доминира в пространството за видеоконферентна връзка, той остава много изпипан софтуер за отдалечени срещи с дълъг списък от функции, които биха задоволили нуждите на повечето бизнес среди.</p> <p>Този удобен за потребителя софтуер има няколко важни предимства пред своите конкуренти, включително функциите му за гласуване и &bdquo;вдигане на ръка&ldquo;. Освен това GoToMeeting позволява неограничен брой видео срещи и осигурява тези срещи с криптиране от край до край. Лого на GoTo Meeting</p> <p>Всички планове на GoToMeeting включват:</p> <ul> <li>24/7 обслужване на клиенти</li> <li>HD видео</li> <li>Неограничени срещи</li> <li>Споделяне на екрана от настолни компютри, таблети или мобилни устройства</li> <li>Съобщения</li> <li>Уеб аудио &ndash; не се изисква телефон</li> <li>Сигурност</li> <li>С 14-дневна безплатна пробна версия можете да видите лекотата и удобството на функциите от първа ръка.&nbsp;</li> </ul> <p>GoToMeeting позволява от 10 до 250 участници, в зависимост от вида на плана, който сте избрали, а безплатната версия позволява до трима индивидуални участници.</p> <p>&nbsp;</p> <p></p> <p><a href="https://www.microsoft.com/bg-bg/microsoft-teams/group-chat-software"><strong>2 . Microsoft Teams</strong></a></p> <p><a href="https://www.microsoft.com/bg-bg/microsoft-teams/group-chat-software"><strong><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/13049/files/image/microsoft-teams-logo.png" width="360" height="180" /></strong></a></p> <p>Microsoft Teams е проектиран за безпроблемна ефективност и сътрудничество. Той се интегрира с Office приложения като Word и SharePoint, а неговият дизайн и инфраструктура го правят изключително интерактивен. Компанията също така направи възможно интегрирането на Skype за бизнеса в Microsoft Teams.</p> <p>Тази програма е създадена като отговор на нарастващия брой инструменти за сътрудничество, като Slack, които доминират на пазара през последните няколко години. Microsoft Teams е всеобхватен инструмент за чат за работното място, но неговата опция за видеоконферентна връзка е също толкова убедителна и мощна. Потребителите могат да стартират видеоконференции директно от своите чатове.</p> <p>Всички планове на Microsoft Teams включват:</p> <ul> <li>Уеб версия на Word, Excel и PowerPoint</li> <li>Съхранение и споделяне на файлове</li> <li>До 300 потребители</li> <li>24/7 поддръжка по телефона и в мрежата</li> </ul> <p>Една от най-новите функции, включени в Microsoft Teams, позволява на потребителите да канят гости, които не са част от Azure Active Directory на тяхното предприятие. Освен това мобилната версия на Microsoft Teams поддържа гласова поща на Android и iOS, което е чудесна глезотийка и удобство.</p> <p>&nbsp;</p> <p><strong></strong></p> <p><strong>1 . <a href="https://www.dgicommunications.com/technology/zoom-video-conferencing/">Zoom</a></strong></p> <p><a href="https://www.dgicommunications.com/technology/zoom-video-conferencing/"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/13049/files/image/zoom-logo-300x255.png" width="191" height="162" /></a></p> <p><br /> Царят на видеоконференциите. Zoom е тежък нападател в света на видеоконферентните връзки поради многото опции, включени във всеки план. Платформата също така може да се похвали с безупречно видео, кристално чисто аудио и възможности за незабавно споделяне, които я правят любимата ни опция за видеоконферентна връзка. Много хора, които използват Zoom, често преминават от друг софтуер за конферентни разговори поради разочарования, с които се сблъскват при използване на други налични платформи.&nbsp;</p> <p>Zoom е идеалният софтуер за уеб срещи за потребители, които искат лесно и ефективно да се свързват с клиенти от разстояние. Той също така има поддръжка на Chrome и Linux OS за повишена гъвкавост и криптиране на защитения слой (SSL), за да гарантира сигурни комуникации.</p> <p>Всички планове за Zoom включват:</p> <ul> <li>Лого за мащабиране</li> <li>Споделяне на екрана от настолни компютри, таблети или мобилни устройства</li> <li>Бяла дъска</li> <li>HD видео и глас</li> <li>Неограничен брой срещи на месец</li> <li>Криптиране (SSL).</li> <li>Чат и съобщения (частни и групови)</li> <li>Планиране с разширения за браузърът на Google Chrome</li> <li>Опция за запис на среща</li> <li>Възможност за присъединяване към среща по телефона</li> <li>Незабавни или насрочени срещи</li> <li>Онлайн помощ</li> <li>Стаи за сесии</li> <li>Възможностите за разделяне ви позволяват да разделите срещите си на до 50 отделни сесии!</li> </ul> <p>Има и безплатна версия на Zoom, но функциите и възможностите и разбираемо са ограничени. Конференциите с много участници не могат да надхвърлят 40 минути. За разширени функции като управление на потребителите, оперативна съвместимост, персонализирани идентификатори на срещи за отделни участници, поддръжка по телефона и управлявани домейни, трябва да се абонирате за един от техните премиум планове.</p> <p>Броят на разрешените участници на среща ще варира в зависимост от плана, който изберете. Имате възможност да добавите още участници с всеки план, с изключение на безплатната версия.</p> <p>Zoom уебинари и събития</p> <p>Вашата компания провежда ли уебинари или демонстрации на живо? Уебинарите и събитията на Zoom ви позволяват да се ангажирате с неограничена аудитория във виртуални събития на живо. В Zoom Rooms е достъпно кабелно и безжично споделяне на съдържание, както и опцията за дистанционно управление и наблюдение на срещи от един централизиран интерфейс. Можете също да внедрите цифрови табели и дисплеи за планиране, за да помогнете за подобряване на комуникацията в офиса и да улесните резервирането на срещи!</p> <p>&nbsp;</p> <p></p> <p>&nbsp;</p> <p><a href="https://starleaf.com/"><strong>Бонус: StarLeaf</strong></a></p> <p><a href="https://starleaf.com/"><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/13049/files/image/starleaf_logo-1024x287-1.png" width="271" height="76" /></a><br /> Софтуера е оборудван със собствен API, което прави възможно персонализирането на неговите конференции. Компанията предоставя широка гама от надстройки и интеграции, включително Slack и Skype за бизнес, и се предлага с безплатно приложение за потребители на Android, iOS и Windows.</p> <p>&nbsp;Уникалната архитектура на StarLeaf ви позволява да предоставяте свързаност в целия бизнес, като избягвате ограниченията, свързани с решенията за виртуални зали. Платформата е невероятна алтернатива за тези, които не искат да харчат за скъпа видео инфраструктура.</p> <p>&nbsp;Всички планове на StarLeaf включват:</p> <ul> <li>Глобални аудио телефонни номера за набиране</li> <li>Пълна оперативна съвместимост със Skype за бизнес</li> <li>Неограничен брой покани за гости</li> <li>Интеграции на календар с Outlook и Google</li> </ul> <p>StarLeaf е базирана в Обединеното кралство, но има бързо нарастваща международна клиентска база в Европа, Нова Зеландия, Америка и Австралия. Компанията има планове да се разшири в световен мащаб.</p> <p>&nbsp;</p> <p>След като вече се запознахме с топ най-харесваните и предпочитани софтуери за видео комуникация, идва ред и на хардуера. При нас в Tehnologichno.bg разполагаме с множество видео устройства за заснемане, от най-достъпните китайски варианти, до абсолютно професионални системи предназначени за безкомпромисна работа на високо ниво. Пълен списък на предлаганите уебкамери може да разгледате от <a href="https://tehnologichno.bg/category/web-kameri">ТУК.</a></p> <p></p> <p></p>

, , , , , , , , , , , ,
Сравнение на продукти